Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Ruilen en retourneren

Retourneren

AllPower.nl streeft ernaar om op de website alle benodigde informatie helder en duidelijk te beschrijven. Hierdoor kunt u goed geinfomeerd uw bestelling doen. Als consument heeft u een herroepingsrecht via de wet verkoop op afstand. Omdat u als consument vooraf geen mogelijkheid heeft een produkt goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van zeven werkdagen te gunnen. Voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden geldt het herroepingsrecht niet.

AllPower.nl hanteert als uitgangspunt dat een niet gebruikt produkt binnen de bedenktijd van zeven werkdagen mag worden geretourneerd, wij vergoeden het aankoopbedrag exclusief verzendkosten. Aangezien gebruikte produkten niet meer als nieuw kunnen worden verkocht (vanwege krassen of visuele beschadigingen) mag het produkt binnen de bedenktijd van zeven werkdagen worden geretourneerd en vergoeden wij 70% van het aankoopbedrag exclusief verzendkosten. Dergelijke produkten verkopen wij via onze outlet tegen aanzienlijke prijskortingen.

Voor het retourneren van een produkt dient u eerst AllPower.nl daarvan in kennis te stellen, zodat wij weten dat we uw pakket kunnen terug verwachten.

Het produkt dient samen met de originele factuur en voorzien van bankrekeningnummer aangetekend te worden geretourneerd naar het retouradres.


Ruilen

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling of reparatie van uw produkt? Neem dan contact met ons op.


Kosten

De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed.
AllPower.nl draagt de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product.


 

Back to Top